Call us : Batajnicainfo@gmail.com

FITEMS BATAJNICA Sport & Rekreacija

Adresa Svetog Rafaila Šišatovačkog br.1 Telefon 062/452-822 Sajt http://www.fitems.rs/ Mejl batajnica@fitems.rs Fejsbuk Fitems Batajnica
Dodato
sep 22, 2017
Lokacija
Pregledi
3323
Rejting
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
OPIS OGLASA

Danas, kada je život previše brz, često nemamo dovoljno vremena da odvojimo za sebe i odlazak na treninge je možda i prva stvar koju izbacimo sa dnevnog spiska, a svakako je važna za naše zdravlje. Međutim, to više ne mora da bude praksa. Pojavilo se rešenje koje nam pruža da za samo  20 minuta treninga postignemo vrhunske rezultate.

EMS (Electrical muscle stimulation / Elektro-misicna stimulacija) je izazivanje mišićnih kontrakcija korišćenjem električnih impulsa.
Električne impulse kroz kožu u mišić šalje stimulator, preko elektroda koje se postavljaju na telo. Na taj način provode se strujni impulsi i stimuliše mišićna reakcija – kontrakcija.
Telo EMS impulse prihvata prirodno s obzirom da se radi samo o pojačavanju prirodnih impulsa koje proizvode naši mišići.
Elektro-mišićna stimulacija inicijalno je korišćena u medicinske svrhe, a sada je dobila svoju primenu i u fitnesu zarad postizanja boljih i bržih rezultata.
EMS nudi revolucionarno brz i efikasan 20 minutni program treninga uz korišćenje najsavremenije JustFit opreme.
EMS trening je višestruko puta efikasniji od klasičnih treninga u teretani.
EMS trening ne opterećuje zglobove, ne krivi kičmu. Ispravlja držanje kičme i postiže neverovatne rezultate za jako kratko vreme.

Zakažite svoj besplatni probni trening i uverite se u vrhunske rezltate ovog načina treniranja!

FEATURES

    OSTAVITE KOMENTAR

    Pronadjite X     3 + 7 =

    @Batajnica Info