Call us : Batajnicainfo@gmail.com

FUDBALSKI KLUB CRVENI ORAO Sport & Rekreacija

Telefon 062244076 Fejsbuk Школа фудбала ФК Црвени Орао Батајница
Dodato
avg 8, 2017
Lokacija
Pregledi
4853
Rejting
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
OPIS OGLASA
Ono što je jedna od najbitnijih stvari u školi fudbala koja radi u okviru Fudblskog kluba Crveni Orao je to što ih krasi veliko drugarstvo i iskrena ljubav prema fudbalu.
Tema naših treninga je razvoj fudbalske tehnike i motoričkih sposobnosti jer se oni sada nalaze u zlatnom dobu za razvoj ovih sposobnosti. Uspeli smo da trening stavimo na prvo mesto, a takmičenja su za nas samo kontrolni zadatak.
U proteklom periodu učestvovali smo na velikom broju turnira i u Ligama i upravo tu se videla snaga i kvalitet dece koja treniraju u našem klubu. Od nove sezone 2018/19 imaćemo pored škole fudbala i omladinsku skolu tj. generacije petlića i pionira.
Upis novih članova je u toku cele godine i vršimo upis dece od 4 do 16 godina. Prvi mesec je besplatan. Treninge obavljamo na našem travnatom terenu na otvorenom dok u zimskom periodu treninge obavljamo u hali Graovac.
Fudbalski klub Crveni Orao je klub koji je od dana osnivanja regularno prijavljen u svim državnim i sportskim institucijama. Takmičimo se u zvaničnim ligama Fudbalskog saveza Beograda.

Informacije u vezi upisa možete dobiti na kontakt telefon: 062244076.

FEATURES

    OSTAVITE KOMENTAR

    Pronadjite X     1 + 6 =

    IZDVAJAMO

    @Batajnica Info