Call us : Batajnicainfo@gmail.com

ВЕТЕРИНАРСКА АМБУЛАНТА ЉУТА ЖИРАФА Kućni Ljubimci

Telefon 064 24 00 760
011 40 90 893
Adresa Краља Радослава бр 36 Mejl ljutazirafatutush@gmail.com
Dodato
maj 20, 2019
Lokacija
Pregledi
581
Rejting
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
OPIS OGLASA

Не бавимо се трговином- ветеринарски доктор- клиничар мора све своје снаге и сво своје време да искористи за лично усавршавање и пружање најбоље могуће здравствене услуге својим пацијентима, потпуно ослобођен духа трговине. Препарати, лекови и храна се, као и у хуманој медицини, купују у ветеринарским апотекама код, за то обучених, ветеринарских стручњака.

Захваљује се на одлуци свакога ко реши да нам повери здравље свог члана породице, уз једну ограду – наши пацијенти и њихови власници су наши пријатељи, а ми њихови породични лекари, који познају све везано за живот свог пацијента. Уколико проценимо да нисмо компатибилни по питању успостављања пријатељског односа, захваљујемо се на понуђеној сарадњи без обзира на то ко је у питању. Већ је познато да не постоји новац којим се наше пријатељство може купити.

Пацијенти амбуланте Љута Жирафа имају приступ најмодернијим дијагностичким методама и тестовима, обученом и стручном особљу које прати најновија достигнућа и праксе на најпрестижнијим међународним семинарима.

Апарате на којима се очитава хематологија и клиничка биохемија калибрише и контролише магистар фармације – медицински биохемичар, са вишегодишњим искуством у биохемијској дијагностици у хуманој и у ветеринарској медицини, те резултате хематолошке и биохемијске анализе крви тумачи заједно са доктором ветеринарске медицине.

Хируршке интервенције у амбуланти Љута Жирафа обавља доктор ветеринарске медицине са вишегодишњим искуством, бројним референцама и хиљадама оперисаних животиња у свом резимеу. Исти је својевремено, као хирург, био ангажован на пројектима хуманог смањења бројности уличних паса и мачака за општине Стара Пазова и Косовска Митровица у оквиру програма „ухвати стерилиши и пусти“. Ортопедску хирургију, фрактуре костију, лигаменте те корекције у локомоторном систему обавља доктор- специјалиста ветеринарске хирургије.

Осим хематолошке и биохемијске дијагностике, нашим пацијентима је доступна и ултразвучна дијагностика, хирургија у инхалационој анестезији са „вештачким плућима“, велики број брзих тестова, микроскопска- цитолошка дијагностика, широк спектар терапијских средстава и, најважније- отворена „црвена линија“ за консултације са еминентним стручњацима из појединих области ветеринарске медицине.

FEATURES

    OSTAVITE KOMENTAR

    Pronadjite X     2 + 8 =

    @Batajnica Info