Call us : Batajnicainfo@gmail.com

MILAN BALINOVIĆ – ULIČNI SVIRAČ ZLATNOG GLASA Zabava

06
apr

MILAN BALINOVIĆ – ULIČNI SVIRAČ ZLATNOG GLASA

Talentovani pevač Milan Balinović, stanovnik Batajnice, već godinama kupi simpatije publike nastupajući u prolazu kod Zelenog venca.

Malo ko se može pohvaliti da je izgradio, odnosno započeo karijeru estradnog umetnika demonstrirajući svoj talenat na ulici. Milan Balinović je pravi primer vrednog momka koji nije želeo da dokon sedi i čeka priliku da negde počne da nastupa – pa je stvar preuzeo u svoje ruke.

U prolazu je počeo da svira pre nekoliko godina. Doživeo je dosta lepih i manje lepih trenutaka, ali ih sve pamti sa određenom dozom prijatne nostalgije.
Jedan momak nije imao para kod sebe pa mi je ponudio košarkašku loptu. Iako mnogi pljuju komunalnu policiju oni su me upozoravali da se sklonim samo kad prolazi inspekcija. Jedan od njih mi je prišao sa telefonom u ruci i 200 dinara i zamolio me da otpevam nešto njegovoj devojci – ističe Milan.

Okušao je svoju sreću na audicijama za razne šou programe na našim prostorima, pre svega „Zvezde Granda“ i „Prvi Glas Srbije“. Ipak, na audiciji za Grand je bio previše mlad i još uvek neiskusan, dok mu je na audiciji za „Prvi Glas Srbije“ rečeno da mu zameraju što u svom repertoaru nema toliko stranih pesama. To ga nije obeshrabrilo što se vidi po činjenici da se nedavno vratio sa mini-turneje po Crnoj Gori.

 

Ovaj samouki umetnik, za kojeg je Hasan Dudić rekao da ga čeka blistava budućnost, strpljivo planira svoje dalje korake. Kaže da se od prolaza i sviranja na ulici sklonio i tako ustupio svoje mesto nekom novom sviraču.

U planu su razni nastupi po kafićima, splavovima, kafanama i na privatnim žurkama. Ono što me trenutno okupira je snimanje moje prve autorske pesme za koju sam uradio kompletan tekst i muziku – naglašava Balinović.

Omiljeni pevač mu je Aco Pejović, kojeg fantastično imitira. Pored te i još nekoliko desetina imitacija i očigledne harizme, Milan u svom arsenalu ima i preko 250 pesama narodno – zabavnog karaktera kojim redovno oduševljava svoju publiku.

Iako dolazi iz muzikalne porodice, ističe da ga oni nisu forsirali da se bavi muzikom. To je bila isključivo njegova odluka. Pored gitare i klavijature, Balinović ume da zasvira i harmoniku.

Sam sebe teram, sam sebe učim i pokušavam da se proguram. Na internetu možete pogledati moje snimke sa ulice. Pokušavam sebi da stvorim nešto – iskreno će Milan.

U našem turbulentnom estradnom društvu, borba za svoju zvezdicu na nebu ume biti jako teška.

Milanu želimo sve najbolje i sigurni smo da će nastaviti da zadivljuje sve one koji budu prisustvovali njegovim nastupima – bilo to u nekom klubu ili pak u prolazu.

Stevan

Nema komentara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

IZDVAJAMO:

Društvene mreže

@Batajnica Info