Call us : Batajnicainfo@gmail.com

NINA NEŠKOVIĆ – MLADOST, AMBICIJE, TALENAT Zabava

06
apr

NINA NEŠKOVIĆ – MLADOST, AMBICIJE, TALENAT

Mlada glumica Nina Nešković, pored nesvakidašnje blistavog osmeha i divne harizme, sa sobom nosi kofere pune talenta.

Nina se prvi put predstavila širem auditorijumu u tinejdžerskoj seriji „Priđi bliže“, u kojoj je tumačila ulogu Lare – srednjoškolskog negativca. Činjenica da su je mahinalno poistovetili sa njenim likom samo je dokaz ogromne glumačke sposobnosti koju Nina poseduje.

Gluma je za mene zanat. Oduvek su me učili da glumac treba da bude veliki radnik. Talenat vredi 5%, ostalo je posvećenost poslu. Glumac treba da poseduje emotivnost i da ima asocijativan način razmišljanja – ističe Nina.

Naša sagovornica je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u maju ove godine u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta i asistenta Miloša Bikovića za koje ima samo reči hvale. Trenutno pohađa master studije a njena diplomska predstava “Dejstvo gama zraka na sablasne nevene” će biti na programu Ateljea 212 u decembru.

Predstavu je radila uz pomoć svojih koleginica Jovane Stoiljković, Marte Bjelice i Anđele Jovanović.

Mladi glumci imaju malo prostora da se afirmišu pa je ideja Ateljea odlična jer će dati priliku mladim ljudima da pokažu svoj talenat.

Nina naglašava da joj je pozorišna scena inspirativnija, kao i da je po prirodi štreber koji je oduvek voleo glumu. Otkrila nam je da se serija „Priđi bliže“ snimala svakog dana tokom devet meseci te da je jedva uspevala da uskladi sve obaveze. Lik Lare joj je bio zanimljiv jer smatra da su negativci uvek veći izazov glumcima i nude više materijala.
Nina Neskovic

Ninin omiljeni reditelj je legendarni Nikita Mihalkov dok od omiljenih glumaca u prvi plan ističe Meril Strip, Anitu Mančić, Jasnu Đuričić, Dragana Petrovića Peleta i Natašu Ninković.

Izuzev njih, Nebojša Glogovac je neko ko je na nju ostavio ogroman utisak pa je Nina oblikovala jednu od svojih životnih želja po njegovom glumačkom kvalitetu

Samo da makar u jednom čoveku u publici probudim emocije koje sam doživela gledajući Nebojšu Glogovca u predstavi „Hadersfild“ i to će mi biti najveći uspeh – iskreno će Nina.

Uz vredan rad nema sumnje da će uspeti u svojoj nameri, što joj redakcija Batajnice Info srdačno želi.

 

Stevan

Nema komentara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

IZDVAJAMO:

Društvene mreže

@Batajnica Info