Hronika

Brutalni napad u Batajnici: Gost izazvao haos u kafani!

Izvor: republika.rs

U Batajnici krajem juna došlo je do ozbiljnog incidenta u jednom ugostiteljskom objektu kada je S.D. (38) pretukao konobara D.A. (64). Povod za napad bio je odbijanje konobara da usluži mušteriju koja je stigla sa konjem i kočijama, dok je konj pasao cveće iz žardinjere kafića.

Prema navodima Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, S.D. je optužen za nanošenje teških telesnih povreda. Konobar je upozorio S.D. da ne može biti uslužen zbog konja, što je izazvalo bes optuženog, koji je potom fizički napao konobara, udarajući ga rukama i nogama po glavi i telu. Tokom napada, S.D. je bacao stolice na prisutne goste, stvarajući haos u kafani.

Pored ovog slučaja, tužilaštvo je saopštilo da je S.D. već ranije bio osuđivan. Tokom saslušanja, optuženi se branio ćutanjem. Zbog straha da bi boravak na slobodi mogao uticati na svedoke i zbog mogućnosti ponavljanja krivičnog dela, Treći osnovni sud u Beogradu doneo je odluku o pritvoru za S.D.

Ključni dokaz u ovom slučaju predstavlja snimak sa video nadzora koji je zabeležio ceo incident. Ovaj materijal će biti od velike važnosti tokom sudskog procesa, pružajući jasnu sliku o toku događaja.

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192, dostupnim 24 sata dnevno.

Autonomni ženski centar pruža podršku putem SOS telefona 0800-100-007, radnim danima od 10 do 20 časova.

Pročitajte još

Back to top button