Call us : Batajnicainfo@gmail.com

ŠKOLA FUDBALA ČANKOVIĆ Sport & Rekreacija

Adresa Majora Zorana Radosavljevića 261 Telefon 064/436-8977 Fejsbuk Škola fudbala Čanković
Dodato
mar 31, 2017
Lokacija
Pregledi
8557
Rejting
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
OPIS OGLASA

Škola „Čanković“ je osnovana 5. septembra 2013. godine. Imamo preko 120 upisanih dečaka i devojčica koji se na pravi način razvijaju u zdrave i odgovorne ljude.

Cilj naše škole fudbala je maksimalna priprema, tehnička i koordinaciona, Vaših najmlađih.

Radimo sa decom starom od 5 do 12 godina i od nastanka funkcionišemo po modelu fudbalskog kluba Barselona koji daje odlične rezultate i služeći se tim konceptom uspevamo da izvučemo najbolje iz naših talentovanih mališana. Od ove godine je formirana i selekcija devojčica koje će se takmičiti u Mini Maxi Ligi.

Naš najveći uspeh su upravo deca, stoga ih često vodimo i na određene kulturne aktivnosti koje organizujemo zbog njih.

Trener poseduje sertifikat FCBescola za rad sa mlađim kategorijama, a škola učestvuje i na velikim međunarodnim turnirima i odlazi na kampove Barselone.

Neki od naših najuspešnijih učenika se sada već uveliko bave fudbalom i beleže odlične rezultate. Među njih spadaju Jovana Damjanović ( Bajern), Vladan Đekić (Inter i reprezentacija), Jelena Čanković (Barselona), Stefan Josović ( Rad), Stefan i Vukan Kovač (Crvena Zvezda), Uroš Gajić (Partizan) kao i mnogi drugi.

Upišite i Vaše mališane i omogućite im da se pravilno razvijaju u zdrave ličnosti baveći se najpopularnijim sportom – fudbalom!

FEATURES

    OSTAVITE KOMENTAR

    Pronadjite X     5 + 6 =

    IZDVAJAMO

    baner-batajnicainfo
    @Batajnica Info