Sve za decu

Malac genijalac Batajnica

NazivMalac genijalac Batajnica
AdresaMajora Zorana Radosavljevića 215, Batajnica
Broj telefona062/550-553
Webmalacgenijalac.com
Radno vreme

Upis novih polaznika traje jos malo!!!📢
Javite se i zakažite besplatno testiranje za svoje dete.
Info 062 550 553☎️

🌟📚 Upis novih članova u školu Malac Genijalac je u toku! 🌟📚 🧠 Razvoj intelektualnih veština počinje od najranijeg uzrasta, zato smo tu da Vašem detetu pružimo najbolje! 🎈 Programi koji čekaju Vaše mališane: 1️⃣ Numicon – za decu od 3 godine; 2️⃣ Malac Sveznalac – za decu od 4 do 6 godina; 3️⃣ Mentalna aritmetika – za decu od 6 do 12 godina; ✨ Naša škola je mesto gde se učenje pretvara u avanturu, gde se svako dete posebno prati i podržava na putu do genijalnosti! 🆓 Pre upisa, svako dete prolazi kroz besplatno testiranje kako bismo otkrili njegove potencijale i prilagodili program. 🚀 Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku za intelektualni razvoj deteta! ⏰️ Broj mesta je ograničen! 📞 Kontaktirajte nas odmah i rezervišite mesto za Vaše dete!

📚 Školovanje za lepšu budućnost dece! 🧠 Dragi roditelji, vreme je da svojoj deci omogućite najbolju edukaciju! 🎓🌟 🔬📐 Naši programi su dizajnirani da razvijaju intelektualne veštine važne za uspeh, i to za sve uzraste: 👶 Numicon – Za decu od 3 godine 📚 Malac Sveznalac – Za decu od 4 do 6 godina 🧮 Mentalna aritmetika – Za decu od 5 do 12 godina . Pre samog upisa, obezbedili smo besplatno testiranje za decu kako bismo pronašli njihov pravi put razvoja! 🧠💡   Ne čekajte, mesta su ograničena! Dajte svojoj deci prednost u razvoju i obrazovanju.

🌟 Upis u školu Malac Genijalac je otvoren! 📚 Drage bake, deke, mame i tate, pružite svojoj deci priliku da zabavno uče i razvijaju svoje intelektualne veštine u našoj školi. 🧠💡 ✨ Numicon – Program za decu od 3 godine koji razvija matematičke veštine i kreativno razmišljanje. ✨ Malac Sveznalac – Za decu od 4  do 6 godina, idealno za upoznavanje sveta koji nas okružuje, usvajanje matematičkih i jezičkih veština, čitanje i pisanje. ✨ Mentalna aritmetika – Za decu od 5 do 12 godina, program koji poboljšava koncentraciju, pažnju. Neka vaša deca rastu u inspirativnom okruženju pripremajući se za prestižna školovanja! 🌟 Kontaktirajte nas za više informacija i upišite svoje mališane u ŠKOLU BROJ 1 PO IZBORU RODITELJA U SRBIJI!

🌟 Upoznajte Malac Genijalac – školu intelektualnih veština koja vašoj deci pruža neograničene mogućnosti razvoja! 🧠📚 🔬 Da li želite da vaše dete raste istražujući svet oko sebe? 🌍 Da li sanjate o tome da deci obezbedite temeljno obrazovanje koje će ih pripremiti za uspeh u budućnosti? 📚 🧩 Naša škola je mesto gde deca od 3 do 14 godina mogu da razvijaju svoje intelektualne sposobnosti uz stručno vođstvo i inspirativno okruženje. Nudimo različite programe prilagođene uzrastu i sposobnostima, kako bismo svakom detetu omogućili da zabavno uči i raste. 🎉 Pridružite nam se i dajte svojoj deci priliku da postanu najbolja verzija sebe! Budućnost počinje u Malcu! 💡🚀 Kontaktirajte nas ili posetite našu web stranicu da saznate više.

☎️ 062/550 553
🔎 malacgenijalac.com 

Back to top button