Politika

Izjava Gavrilova Kovačevića izaziva smeh u Batajnici?!

Nezadovoljstvo građana Batajnice dostiže vrhunac zbog petomesečnih radova na rekonstrukciji glavne ulice. Ovih dana, građani su primetili neočekivanu aktivnost radnika na terenu, što je izazvalo sumnje u iskrenost i efikasnost radova. Ovakva nagla pojava radnika samo je dodatno podgrejala sumnje među stanovništvom, koje se već nekoliko puta pitalo o odsustvu istih na terenu u prethodnom periodu.

Izjava Gavrila Kovačevića: „Pre nekih mesec dana započeli smo rekonstrukciju centralne ulice u Batajnici, u dužini od 3 kilometra, radovi se odvijaju pod saobraćajem. To otežava radove, ali planiramo da završimo radove krajem juna meseca. Ovde je rađena kanalizacija, šahtovi i nijednog trenutka nismo zatvarali saobraćaj, sem kada se postavlja novi sloj asfalta. Ovo je veliki projekat za Batajnicu, a ovi mediji strani plaćenici plasiraju mnoge laži. Razumem kritiku, dobronamernu, ali izvrtati ruglu radnike i radove, to ne mogu da shvatim.“

U ovom kontekstu, izjava predsednika Opštine Zemun, Gavrila Kovačevića, izazvala je još veće negodovanje. Mnogi sugrađani se pitaju da li je ovo samo pokušaj političkog spinovanja kako bi se stvorio privid brige o infrastrukturi pred izborne cikluse. Postavlja se pitanje da li građani Batajnice zaista mogu verovati političkim izjavama ili je ova situacija samo još jedan primer političke manipulacije na račun javnog interesa. Ovakav skandal izaziva široku debatu u lokalnoj zajednici i ističe potrebu za većom transparentnošću i odgovornošću lokalnih vlasti.

Trajanje radova od pet meseci na samo 3km dugoj ulici, izazvalo je nezadovoljstvo među građanima, te se postavlja pitanje opravdanosti ovako dugotrajnih radova. Sa zakazanim završetkom radova za 18. avgust, stanovništvo sve više sumnja u iskrenost lokalne uprave.

Uprkos izjavi lokalne vlasti, građani Batajnice se podsećaju na niz obećanja koja su ostala neispunjena. Radova na domu zdravlja nema, izgradnja novog groblja u Batajnici nije započeta, a ozbiljni projekti za unapređenje Batajnice su izostali decenijama unazad.

Pročitajte još

Back to top button