Društvo

Javni čas sokola u Batajnici: Promocija zdravih stilova života!

Izvor: Novosti

Sekretarijat za sport i omladinu najavio je javni čas sokola Beograda koji će se održati 15. juna u 11 časova u Sokolskom domu Batajnica. Ovaj događaj ima za cilj promociju zdravih stilova života, fizičke aktivnosti i sporta među građanima svih uzrasta.

Tokom javnog časa, prisutni će imati priliku da se upoznaju sa različitim vežbama i tehnikama koje su deo programa sokola, kao i da učestvuju u zajedničkim vežbama. Instruktori sokola će pružiti stručne savete i pokazati kako se pravilno izvode vežbe koje doprinose opštem zdravlju i kondiciji.

Ovaj događaj je idealna prilika za sve koji žele da se informišu o značaju redovne fizičke aktivnosti i da se motivišu za usvajanje zdravijih životnih navika. Sekretarijat za sport i omladinu poziva sve zainteresovane da se pridruže i aktivno učestvuju u ovom korisnom i edukativnom događaju.

Sokolstvo u Srbiji ima dugu tradiciju u promovisanju fizičke kulture i zdravog života, a ovakvi događaji su deo napora da se te vrednosti približe široj publici.

Pročitajte još

Back to top button