Call us : Batajnicainfo@gmail.com

Lu Brows and Lashes Nega Lica & Tela

Instagram lu_brows_and_lashes
Dodato
sep 18, 2022
Lokacija
Pregledi
2298
Rejting
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
OPIS OGLASA

Brow Lift

Brow lift je neinvazivni tretman koji deluje na oblikovanje prirodnih dlačica na obrvama i značajno poboljšava oblik, gustinu a po želji i debljinu obrva.

Pogodan je za osobe koji imaju svoje prirodne dlačice i od količine prirodnih dlačica zavisi krajnji rezultat tretmana. Čak i najtanje prirodne obrve se mogu lepo oblikovati i delovati punije i gušće. Tretman mogu raditi i devojke koje imaju i urađene obrve(puder obrve).

Brow lift tretman je potpuno bezbedan za trudnice i dojilje. 

Efekat brow lift tretmana traje 4-6 nedelja, u zavisnosti od prirodne regeneracije dlačica. Svaka dlaka je u različitoj fazi svog ciklusa rasta u trenutku kada se izvodi tretman.

Napomena: U prvih 24h posle tretmana obrve se ne smeju kvasiti, ne sme se stavljati šminka i izbegavati solarijum i saunu. Nakon 24h možete regularno pristupiti umivanju i ostalim aktivnostima. 

Lash Lift

Lash lift je metoda uvijanja prirodnih trepavica. Možemo reći da je namenjen svim damama nezavisno od toga da li imaju kraće ili duže, gušće ili ređe trepavice. Idealan je i za žene koje imaju svetle trepavice, jer ih možemo uz podizanje i ofarbati i tako dobiti na izražajnosti.

Efekat traje od 4-6 nedelja u zavisnosti od rasta vaših trepavica. Za razliku od ekstenzija ne morate dolaziti svaki mesec na korekcije. 

Na kraju tretmana koristimo botoks ili keratin kremicu koja ojačava vaše trepavice.

Napomena: U prvih 24h posle tretmana trepavice se ne smeju kvasiti, ne sme se stavljati maskara, šminka i izbegavati solarijum i saunu. Nakon 24h možete regularno pristupiti umivanju i ostalim aktivnostima. 

Za više informacija pišite nam na Instagramu – lu_brows_and_lashes

FEATURES

    OSTAVITE KOMENTAR

    Pronadjite X     7 + 1 =

    IZDVAJAMO

    baner-batajnicainfo
    @Batajnica Info