Call us : Batajnicainfo@gmail.com

MAGIC MOBILE Usluge

Telefon 064/282-6797 Adresa Majora Zorana Radosavljevića 138 Radno vreme Radni dan:10:00-21:00h -- Subota:10:00-18:00h -- Nedeljom ne radimo!
Dodato
mar 31, 2017
Lokacija
Pregledi
18598
Rejting
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
OPIS OGLASA

Radnja Magic mobile postoji od juna 2015 godine sa ciljem da ponudi kvalitetnu uslugu u domenu servisiranja mobilnih telefona i prodaje dodatne opreme.

U prijatnom ambijentu svi klijenti će osetiti profesionalnost u pružanju usluge bilo da je u pitanju servis za vas mob. telefon kao i druge nedoumice ili informacije neophodne da se reši problem koji imate na vašem uređaju.

Kada spominjemo servis kao glavnu delatnost radnje, misli se na zamenu svih oštećenih delova kao sto su displej, touch paneli, konektori punjenja, mikrofoni… za brendove Nokia, Samsung, Sony, Microsoft Lumia, Alcatel, Huawei, Lg, Zte, Htc, IPhone… Takođe radimo dekodiranje i otkup mobilnih telefona.

Dugogodišnje iskustvo servisera vam garantuje da će telefon biti popravljen u najkraćem mogućem roku. Nokia ovlasćeni servis, Samsung ovlasćeni servis – samo su neki od servisa u kojima je serviser sticao dugogodišnje iskustvo u radu sa mobilnim telefonima I prodajom dodatne opreme.

U prodaji takođe imamo veliki izbor silikonskih obloga, folija za zaštitu ekrana, memorijskih kartica, slušalica i druge dodatne opreme za vaš telefon.

Dođite i uverite se u naš kvalitet i profesionalnost na prvom mestu, a naše je da odete zadovoljni i da nas preporučite.

Vas Magic mobile.

FEATURES

    OSTAVITE KOMENTAR

    Pronadjite X     8 + 8 =

    IZDVAJAMO

    baner-batajnicainfo
    @Batajnica Info