Sport

Mladi fudbaleri Čankovića trijumfovali na završnici Mini-maxi lige!

Mališani iz Škole fudbala Čanković ostvarili su sjajne rezultate na jučerašnjoj završnici Mini-maxi lige, održanoj u Novoj Pazovi.

Na terenu balona, generacija 2012 iz Škole fudbala Čanković pokazala je svoj talenat i borbenost u dve odlučujuće utakmice. Prva od njih protiv FK Dunav-Slankamen završena je minimalnom prednošću od 1:0 u korist ŠK Čanković, dok su u drugoj utakmici nadmašili FK Arenu rezultatom 2:0.

Treneri škole fudbala Čanković
Treneri škole fudbala Čanković

Već dugi niz godina, Škola fudbala Čanković aktivno učestvuje u prestižnom takmičenju Mini-maxi lige koje tradicionalno okuplja mlade fudbalere u Novoj Pazovi. Osnovana 2013. godine, Škola fudbala Čanković je izrasla u jednu od vodećih škola fudbala u Beogradu, okupljajući gotovo 200 talentovanih mališana. Njihov pristup obuci, inspirisan metodama škole fudbala Barselona, kontinuirano daje rezultate, čime se dodatno afirmiše njihova reputacija kao centra izuzetnog razvoja mladih fudbalera.

Ova poslednja pobeda predstavlja samo još jedan u nizu uspeha za Školu fudbala Čanković i potvrđuje njihovu posvećenost razvoju mladih fudbalera.

Pročitajte još

Back to top button