Ekonomija

OBAVEŠTENJE ZA GRAĐANE BATAJNICE, PRODUŽEN ROK ZA KORIŠĆENJE JANUARSKOG POPUSTA!

Javno komunalno preduzeće „Infostan tehnologije“ produžilo je rok za korišćenje januarskog popusta na računima objedinjene naplate do 17. februara. Ovo je objavljeno usled obeležavanja Dana državnosti Republike Srbije, koji se praznuje 15. i 16. februara prema Zakonu o državnim i drugim praznicima.

Poslednji dan za plaćanje računa sa obračunatim popustima je subota, 17. februar. Korisnicima komunalnih usluga koji redovno izmiruju svoje obaveze obezbeđeni su popusti od pet, šest i sedam odsto. Popust od pet odsto se obračunava za plaćanje računa do datuma dospeća označenog na uplatnici objedinjene naplate.

Oni koji koriste popust šest meseci u kontinuitetu ostvaruju popust od šest odsto, dok se popust od sedam odsto dodeljuje korisnicima koji godinu dana neprekidno plaćaju račune sa popustima.

Produžen rok za korišćenje popusta zbog državnog praznika
Produžen rok za korišćenje popusta zbog državnog praznik

JKP „Infostan tehnologije“ podseća korisnike da mogu elektronski plaćati račune putem mobilne aplikacije i portala e.Sanduče koristeći različite platne kartice, bez potrebe odlaska na šaltere platnih institucija. Takođe, na svim ekspoziturama preduzeća građanima je omogućeno plaćanje računa objedinjene naplate bez troškova provizije.

Preduzeće se zahvaljuje redovnim platišama što svoje račune za komunalne usluge izmiruju na vreme.

Back to top button