Sve za kuću

Pesajo Tim Batajnica

NazivPesajo Tim Batajnica
AdresaMajora Zorana Radosavljevića 226, Batajnica
Magistratski Trg br.6, Zemun
Broj telefona+381 60 0388323 (Batajnica)
+381 11 2615266 (Zemun)
Webhttps://pesajo.com/
Radno vremePon-Pet 9-17

GRADNJE
PROJEKTOVANJA
KONSALTINGA
LEGALIZACIJE

PRIPREMA INVESTICIJA
Priprema investicija je izuzetno važna. Naša firma investicije i kvalitetnu pripremu posmatra kao važan temelj svakog rada. Za svaki uspeh je jako bitno odrediti prave investicije, locirati taj neophodni kapital i napraviti raspored kada će koja količina resursa biti korišćena. Odluke koje donosemo zajedno u ovoj fazi, mogu uštedeti svima i vreme i novac.

Saveti koji život znače
Naš stručni tim Vam uvek stoji na raspolaganju! Tu smo za Vas kako bismo Vam pružili adekvatne savete kada razmisljate o gradnji, legalizaciji i projektovanju. 

Projektuj –Izgradi
Sistem podrazumeva da sve radove radimo isključivo mi, uključujući i projektovanje. To sve podrazumeva pripremu i analizu investicije, izradu idejnog i glavnog projekta te izvođenje svih radova na izgradnji.

Ključ u ruke
Sistem znači da naša firma izvodi sve radove na projektu pre nego što bude gotov. Dakle, bukvalno dobijate ključ u svoje ruke kada radovi budu izvršeni u potpunosti. Sve brige prepustite nama.

Građevinsko – zanatski radovi
To su radovi koji se odrađuju na samoj nekretnini. Bilo da se radi o grubljim ili finijim radovima, mogućnosti su široke sa nama. U najkraćem mogućem roku, vešti majstori iz tima rešavaju Vaše zahteve.

Back to top button