Servisne informacije

Privremene izmene u radu linije javnog prevoza 702 zbog radova u Ulici Prote Jeftimija Ivanovića!

Sekretarijat za javni prevoz izdao je obaveštenje za građane naselja Busije o privremenim izmenama u radu linije javnog prevoza 702 zbog planiranih radova na asfaltiranju i uređenju Ulice prote Jeftimija Ivanovića.

Tokom izvođenja radova, od danas do 1. juna, doći će do promena u režimu vožnje, koje su detaljno raspoređene po fazama:

Faza 1:
U ovoj fazi, desna saobraćajna traka, gledano u smeru ka Zemunskoj ulici, biće zatvorena. Vozila linije 702 u smeru ka okretnici „Batajnica /Železnička stanica/“ će saobraćati ulicama Bovanskom, Mojsija Lazarevića, Dr Đorđa Šulce, Zemunskom, i dalje redovnom trasom. U suprotnom smeru će ići redovnom trasom. Ova faza radova će trajati od danas do 1. maja.

Faza 2:
U ovoj fazi, leve saobraćajne trake, gledano u smeru ka Zemunskoj ulici, će biti zatvorene. Vozila linije 702 u smeru ka okretnici „Busije“ će saobraćati ulicama Zemunskom, Dr Đorđa Šulce, Trandafila Duke, i dalje redovnom trasom. U suprotnom smeru će ići redovnom trasom. Ova faza radova će trajati od 2. maja do 1. juna.

Pročitajte još

Back to top button