Sport

Sportsko-humanitarni turnir za Dušana Kepića u Šangaju!

U nedelju, 9. juna 2024. godine, u KOKIR areni u Šangaju, održaće se sportsko-humanitarni turnir u malom fudbalu pod nazivom „Igrajmo za Dušana“. Turnir je organizovan sa ciljem prikupljanja sredstava za Dušana Kepića iz Batajnice, mladića rođenog 1999. godine koji se bori sa Hočkinovim limfomom.

Dušan je već prošao operaciju, ali mu je za potpuno ozdravljenje potrebna skupa terapija. Sva prikupljena sredstva biće donirana njegovoj porodici kako bi se pomoglo u pokrivanju troškova lečenja.

Turnir će početi grupnim fazama gde će utakmice trajati po 20 minuta bez pauze, dok će polufinalni i finalni mečevi trajati po 25 minuta. Glavni cilj ovog događaja nije takmičenje, već da se okupi što veći broj ljudi i prikupi što više novca za Dušanovo lečenje.

Svi učesnici i posetioci imaće priliku da doniraju novac, a sav prihod od prodaje pića na dan turnira takođe će biti uložen u kutiju za donacije. Dušan će, ukoliko mu zdravstveno stanje dozvoli, prisustvovati turniru, verovatno u završnici događaja.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane da se prijave i pomognu na bilo koji način. Za sve dodatne informacije i prijave možete se obratiti na broj telefona 064/102-3475 ili putem instagram stranice organizatora. Svi zajedno za Dušanov oporavak!

Pročitajte još

Back to top button