Zdravlje

Srbolab laboratorija

NazivSrbolab laboratorija
AdresaStanka Tišme 2b, Batajnica
Broj telefona063/313–129; 011/7870-184; 011/848-5820
Webhttps://srbolab.rs
Radno vremePon-Pet 7-19
Sub 7-14
Ned 8-14

Laboratorija za medicinsku biohemiju Srbolab osnovana je 06. avgusta 2002.godine. Svih ovih godina pratila je najnovije svetske trendove u medicini, i u skladu sa tim nabavljala opremu vrhunske tehnologije. Sve to je pratilo i proširenje prostornih kapaciteta . Tako je 05.06.2015 godine otvorena i samostalna mikrobiološka laboratorija Srbolab M. 

 Kada smo 2002 godine počeli sa radom prevashodni cilj bio nam je, a i danas je ostao isti, da svojim pacijentima pružimo kvalitetnu, pouzdanu i nadasve tačnu zdravstvenu uslugu. 

Laboratorija je opremljena najsavremenijom laboratorijskom opremom. Sva ispitivanja se izvode na automatizovanim hematološkim, biohemijskim i imunohemijskim analizatorima koji su umreženi sa računarskim sistemom što omogućava visoku preciznost i tačnost u radu.Koliko smo u tome uspeli potvrđuje broj pacijenata koji nam je do sada ukazao svoje poverenje.To je dovoljan razlog da poverujemo da naše malo, zaista nekome znači puno, i da smo na dobrom putu u ostvarivanju naših ciljeva. 

U laboratoriji „SRBOLAB“ možete uraditi hematološke i biohemijske analize, analize hormona i tumor markera, nivo lekova u krvi, imunološke analize, i analize vezane za virusologiju i mikrobiologiju… 

 Naša laboratorija omogućava da pacijenti veoma brzo dobiju neophodne rezultate analiza za uspostavljanje dijagnoze, praćenje toka bolesti i procenu efikasnosti primenjene terapije.Sve analize laboratorija obavlja stručno, brzo i kvalitetno po pristupačnim cenama, uz omogućeno stručno tumačenje odgovornih lica. Za sva vaša pitanja i dileme iz bilo koje oblasti laboratorijske prakse, možete se obratiti našoj laboratoriji.  

Negujemo prijateljski i individualni pristup prema pacijentima, savetujući redovne kontrole i radeći na prevenciji i edukaciji pacijenata o zdravom stilu života. Rezultati dosadašnjeg rada laboratorije u tom smislu su krajnje pozitivni. Dobra saradnja i komunikacija sa korisnicima usluga čini osnov za ostvarenje zadovoljavajućeg rezultata. 

Back to top button