Call us : Batajnicainfo@gmail.com

ŠUTPRO – NAJAM KONTEJNERA ZA ŠUT Zanatlije

Telefon 063 869 88 35 Adresa Pukovnika Milenka Pavlovića 59 Sajt www.belgradeskips.com Mejl sutprokontejneri@gmail.com
Dodato
feb 17, 2021
Pregledi
1788
Rejting
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
OPIS OGLASA

ŠUTPRO je firma za prevoz otpada kontejnerima. Glavna delatnost naše firme je najam kontejnera. Pored odvoza otpada bavimo se i snabdevanjem gradilišta na teritoriji grada Beograda i šire.

Odvoz šuta

Naši kontejneri su proizvedeni u Srbiji od strane domaćih proizvođača i prilagođeni su vašim gradilištima, a zapremina kontejnera je  od 7 do 8 m3. Njihova visina je niska (1.2m), što omogućava lako odlaganje otpada. Kontejneri ove veličine zauzimaju prostor veličine jednog automobila

Snabdevanje gradilišta

Vršeći ovu uslugu, za snabdevanje gradilišta koristimo specijalne, namenske kamione sa autopodizačem kontejnera kao prevozna sredstva za prevoz građevinskih materijala izvan gradilišta. To su vozila sa ojačanom voznom konstrukcijom, na kojoj se nalazi posebno oblikovan, takođe ojačan, kontejner za prevoz rastresitih materijala. Kontejner se nesmetano prazni (samoistovara) dizanjem unazad.

Ukoliko Vam je potreban šljunak za betoniranje velikih površina, izradu stubova, ploča, stepenica, temelja, nudimo kvalitetan i profesionalan prevoz istog do Vaše željene lokacije.

Iznajmljivanje cevi za odvod šuta

Pored naše osnovne delatnosti – odvoza šuta, bavimo se i iznajmljivanjem cevi za odvod šuta.

Jedna od naših usluga je i iznajmljivanje cevi za odvod šuta na zgradama do visine trećeg sprata kroz koje se odlaže rasuti materijal i otpad koji kroz njih putuje do kontejnera koji je postavljen tačno ispod poslednje cevi.

FEATURES

    OSTAVITE KOMENTAR

    Pronadjite X     1 + 1 =

    IZDVAJAMO

    baner-batajnicainfo
    @Batajnica Info